Společné prohlášení nezávislých zastupitelů

Jako zvolení nezávislí zastupitelé za Občanské sdružení Králova Dvora jsme sjednotili svůj postup při povolebních vyjednáváních se zastupiteli za SNK - Evropští demokraté (Nezávislí Králodvoráci za slušnou politiku). Společně preferujeme spolupráci s Občanskou demokratickou stranou a jsme připraveni jednat o nominaci jejího lídra na post starosty Králova Dvora.

• Vzhledem k blízkosti volebních programů a podobnosti našich vizí na budoucnost Králova Dvora jsme se jako nezávislí zastupitelé jednoznačně dohodli na společném postupu při povolebních vyjednáváních.
  • "Blok nezávislých zastupitelů" představuje sílu 5 mandátů - což je nejsilnější uskupení v novém zastupitelstvu.
  • Náš volební výsledek chápeme jako výraz odpovědnosti, chceme proto postupovat konstruktivně, v zájmu Králova Dvora.

Na základě výsledků voleb, v nichž v Králově Dvoře zvítězila ODS, preferujeme povolební spolupráci s touto stranou a jsme připraveni jednat o nominaci jejího lídra na post starosty.

Cílem naší snahy je obměnit vedení radnice tak, aby vznikl nový, dynamický tým složený z programově blízkých subjektů, který bude pokračovat v tom dobrém, co bylo v Králově Dvoře vykonáno a bude přicházet s novými myšlenkami - ku prospěchu města.

Mgr. Josef Rozhoň
Kamíl Machart