Komunální volby 2006

Pokud chceme účinně hájit zájmy občanů našeho města, považujeme za rozhodující aktivně se podílet i na jeho vedení.

Domníváme se, že nezávislí iniciativní občané rozumí svému městu a dovedou zacházet se svými spoluobčany lépe než zástupci politických stran. Řídíme se heslem: Komunální politika je o lidech, nikoliv o politických stranách.

Nesouhlasíme se zbytečným zadlužováním města ani s tím, jak jsou zadávány a realizovány veřejné zakázky. Nesouhlasíme se způsobem informování obyvatel a nelíbí se nám postoj vedení města k ochraně životního prostředí. Nelíbí se nám, že osobní zájmy řady členů vedení radnice převažují nad zájmy občanů!

Chceme nadále pokračovat ve vytrvalé práci pro občany. Zda nám svými hlasy umožníte získat významný vliv ve vedení města, je jen na Vás. Úsilí vynaložené při získávání důležitých informací (těžko někdo uvěří, jak složité je mnohdy získat klíčové informace k řešeným kauzám) a mnohdy marném boji za občany, pak budeme moci uplatnit při naplňování dalších cílů.