Vychodil nemá dostatek odvahy

Vazeni nezavisli kandidati,
po peclivem cteni Vaseho clanku Povolebni matematika je zrejme, ze p. Vychodil byl predem domluven s tehdejsim starostou p.Menclem, ze zachovaji status quo. Vzdyt meli tak krasne rozdane karty! Bohuzel nema dostatek odvahy s timto seznamit ty, kteri s nim jednaji o postu starosty. Proste srab. Myslim, ze ani jeho spolustranici v zastupitelstvu, nemaji potuchy o jeho charakteru. I kdyz mozna leccos odkoukal od p. Hrube. A co p. Chlupova, vychovatelka kralodvorskych deti? Mozna se Vam nepodari mnoho, ale ve vas 5 ti zastupitelich je aspon nadeje, ze existuji jeste slusni lide.
Preji pevne nervy.
Vas volic

Děkujeme za Váš názor, budeme se snažit nezklamat Vaši důvěru.