Přání pro občanské sdružení

Vážený pane Rozhoň,
již dlouhou dobu sleduji Vaši snahu o zlepšení komunální politiky v Králově Dvoře. Hodně věcí se Vám podařilo, a tak Vám budu držet palce, aby pro Vás - Občanské sdružení - volby dopadly úspěšně. Také doufám, že se posunete z "pouhého" zastupitele do funkce starosty či místostarosty. Přeju úspěšné povolební jednání (s početným mandátem v zádech).
Vaše fanynka.

Mnohokrát děkuji za přání a pokud se mě, ale i ostatním kandidátům za Občanské sdružení podaří získat mandát zastupitele města Králova Dvora uděláme vše pro to, abychom Vaši důvěru nezklamali. Samozřejmě povolební vyjednávání nebudou snadná, ale my je povedeme tak, abychom se především těm, kteří nám dali svůj hlas, nezpronevěřili.
Ještě jednou děkuji za Vaše povzbudivá slova