Stavba motelu v Popovicích

Vážení přátelé,
v Popovicích za Litavkou u benzinky Jett se staví něco, o čem ani někteří zastupitelé nevědí, co to je. Máme obavu, že se jedná o velkokapacitní parkoviště pro kamiony. Jestli je toto pravda, kladu si otázku, kdo tuto stavbu povolil, a proč o tom nikdo nic neví. Jako by nestačilo, že musíme trpět hluk a zplodiny z dálnice, ještě budeme muset snášet a dýchat zplodiny z parkujících kamionů. Je přece všem dobře známo, co takováto parkoviště přinášejí. Kriminální živly a prostitutky, které se svými zákazníky budou v autech brázdit celé okolí. Takže se připravme na to, že naše děti se budeme bát pouštět ven. Pěkné nadělení! Byla bych ráda, kdyby se na těchto stránkách objevilo co se tu vlastně děje, a co proti tomu budeme dělat.
Děkuji a zdravím
Olga Krbcová

Vážená paní Krbcová,
dle informací, které jsem obdržel od starosty Mencla a na Stavebním úřadě od pí.Vildové se jedná o dvě stavební akce, které jsou různého druhu a na sobě nezávislé:

• tam, kde jsou vybagrované základy se staví motel
  • tam, kde se naváží zemina probíhá regulace říčního toku
Tolik zatím tato nepříliš obsažná zpráva, slibuji že se budu i nadále touto lokalitou zabývat a brzy Vám sdělím další podrobnější informace.
S pozdravem
Josef Rozhoň

Reakce občanů:

Vážený pane Rozhoni,
děkuji Vám za odpověď a Váš zájem. Budu bedlivě sledovat, co jste nového zjistil.
S pozdravem
Olga Krbcová