Maltárna bude

Maltarna bude a hotovo.ten provoz bude vetsi i tak a stavet se bude taky kdys muzete povolovat stavby nad hypernovou a jinde a priroda mizi tak proc by nemohla na cementarne bejvali stat maltarna kde se to jen micha a zadnej bordel to nedela.ta vase polityka!!!!!!!!!!!!!!!

Vážený pane/paní,
pokud si pozorně přečtete veškeré podklady týkající se zamýšlené stavby maltárny fy Maxit tak zjistíte, že připomínky a námitky byly vedeny především v těchto oblastech:

• těžká kamionová doprava středem obce
  • zvýšená hluková zátěž
  • zvýšené emise polétavého prachu
  • zpracování nebezpečných látek

Vážený pane/paní,
mylně se domníváte, že se uvedená maltárna měla vybudovat na kraji města v bývalé cementárně, naopak maltárna měla stát poblíž městskáho centra (viz. mapa), sevřena bytovou zástavbou a nepochybně by výrazně negativním způsobem ovlivnila život místních obyvatel. Pokud by se však měla uskutečnit výstavba maltárny v bývalé cementárně a neměla by v tomto smyslu a v uvedených oblastech nepříznivý vliv na životní prostředí, bylo by možné o ní uvažovat.