Výroba ve firmě Atlas Advertising Group

Je pravda, že firma Atlas je občas hlučná (třeba při nočním provozu), ale berte prosím v potaz, že je zde zaměstnána spousta živitelů rodin, kteří v případě ztráty zaměstnání budou v nepříjemné ekonomické situaci.

Děkujeme za Váš názor a rádi se na něj pokusíme reagovat. Vaši obavu o pracovní místa samozřejme chápeme, protože nám také leží na srdci tvorba pracovních míst. Ani nechceme apriory vystupovat proti Vaší firmě. Na druhou stranu si musíme přiznat, že Vaše firma těsně sousedí s obytnou zónou, což není vhodná situace ani pro občany ani pro Vaši výrobu.

Vaše firma začínala v této lokalitě vcelku nenáročně, ale postupnou expanzí stále více ovlivňuje své okolí a právě obytná zóna v sousedství je pro firmu limitující, kdy se výroba musí vtěsnat do určitých norem a nesmí obtěžovat místní občany. Nejedná se jen o hluk, ale i o emise, světelné znečištění, dopravu atd.

Pokud by byla vaše firma součástí průmyslové zóny oddělené od obytných zón, nebylo by nutné se na Vaši výrobu dívat tak kriticky jako když sousedíte s obytnou zónou.

Velice rádi si přečteme Vaše další případné argumenty. My se diskuzi nikdy nebráníme.